Oldal frissítése

ECODENTA Extra Triple effect toothpaste with white clay, propolis, and Teavigo 100 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECODENTA Extra Triple effect toothpaste with white clay, propolis, and Teavigo 100 ml

A sokoldalú Ecodenta fogkrém teljes körűen ápolja a szájüreget egészségének megőrzése érdekében. Az Ecodenta cég termékei ötvözik a hagyományos természetes összetevőket a legújabb tudományos ismeretekkel, ezáltal egyedülállóan hatékony fogkrémet tudnak nyújtani mindenki számára. Ez a fogkrém hármas hatású, biztosítja a valóban alapos szájhigiéniát. Erősíti a fogzománcot, megakadályozza a fogínyvérzést, egyben természetesen friss leheletet biztosít.

 

Az Ecodenta Extra Triple effect fogkrém főbb jellemzői

  • nagy mennyiségben tartalmaz természetes anyagokat
  • felfrissíti a szájüreget
  • az Ecodenta teljes körű gondoskodást nyújt
  • erősíti a fogzománcot
  • hialuronsavat és Kalidentet tartalmaz
  • fogkrém mindennapi használatra

Természetes anyagok az egészséges fogakért

Ebben a fogkrémben nem található dörzshatású anyag vagy habképző szer, épp ellenkezőleg - kiváló minőségű természetes anyagokat tartalmaz, amelyek biztosítják a lehető leghatékonyabb törődést. A fogkrém hatóanyagai közé tartozik a fehér agyag, amely segít helyreállítani a fogzománcot, valamint  propolisztartalmának köszönhetően megakadályozza a fogínyvérzést és csökkenti érzékenységét. Az egyedülálló Teavigo anyag (zöldtea-kivonat) pedig segít meggátolni a foglepedék kialakulását és friss leheletet biztosít.

A fogkrém összetétele

Az Ecodenta fogkrém szinte maradéktalanul természetes anyagokat tartalmaz, ezért a legjobb választás lehet az egészség megőrzése érdekében.

Összetétel:
Aqua*, Hydrated Silica*, Glycerin*, Sorbitol*, Bentonite*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Titanium Dioxide (Cl 77891), Epigallocatechin Gallate*, Propolis*, Alcohol*, Xantan Gum*, Aroma, Mentha Arvensis (Mint) Oil*, Limonene, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

 

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés
Kód:  ZUB345
Termékszám:  4770001331903

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05